Sportsskader

Sportsskader

Zoneterapi/ akupunktur er et effektivt redskab, når man skal behandle sportsskader og eventuelle overbelastningsskader i bevægeapparatet. Motion styrket vores fysiske og psykiske sundhed , kroppen holdes sund og rask og det goe helbred nedsætter risikoen for de mange livsstilssygdomme som desværre mange rammes af. Stærke muskler beskytter dine led, motion og træning er med til at skabe livskvalitet. ❤️ men er der kommet en overbelastning eller en kronisk tilstand så kan det være en mulighed at prøve zoneterapi / akupunktur
 Zoneterapi/ akupunktur øger blodgennemstrømningen, som derved øger bevægeligheden og fremskynder helingsprocessen, spænder musklen ud og under behandlingen udskilles en lang række enzymer og hormoner ( bl.a kroppens egen smertestillende stof – et morfinlignende stof – endorfin) som renser ud og lægger låg på den smerte, man har i forbindelse med en evt.sportsskade.

Det er altid vigtig med afkøling af en hævelse, f.eks en forstuvning, da det reducerer blødningen og væskeophobningen! Sådanne skader kan straks behandles med zoneterapi med få dages mellemrum, og ved en forstuvning reduceres helingsprocessen    markant.

Efter behandling med zoneterapi/ akupunktur transporteres affaldsstoffer bort fra det beskadigede område, aktiverer kroppens selvhelbredende effekt i op til 24 timer efter en behandling. Derfor er det meget vigtigt af drikke masser af vand i op til 2 døgn efter behandlingen, så affaldsstofferne kan blive skyllet ud.

Hvis du er sportsmand, eller dyrker motion på almindeligt plan, ved du, at det er vigtigt ikke at fylde din krop med smertelindrende medicin. Derfor er zoneterapi/ akupunktur være en optimal løsning for dig.

Citat fra dagbladet Politikken :
Mange zoneterapeuter er af den opfattelse, at sportsskader som regel kun opstår, hvis der i forvejen er en disponering af energimæssige ubalancer i en eller flere meridianer. I mange år har store udenlandske sportsklubber sendt skadede spillere til danske zoneterapeuter. Michael Laudrup får ifølge en artikel i dagbladet Politiken den 10 marts 1992 – fløjet en dansk zoneterapeut ud til sig, hvis han under kampen pådrager sig en skade. Sportsskader kan lindres meget effektivt med zoneterapi og lige så vigtig – nye kan forebygges. Derfor er der ingen grund til at kæmpe med gentagne fibersprængninger, forstuvninger, dårlige knæ m.v. når der kan gøres noget effektivt mod problemet. Som ved alt andet gælder det også her – jo før man påbegynder behandlingen af sportsskader, des hurtigere vil resultatet vise sig.