Igangsætning af fødsel

Igangsætning af fødsel

Både før og efter fødslen kan zoneterapi hjælpe. Gravide kan få øget deres velbefindende og få hjælp ved forskellige problemer så som væske i kroppen, bækkenløsning, kvalme og forstoppelse. Zoneterapi kan også igangsætte en fødsel, når tiden nærmer sig. Dette gøres dels ved at stimulere punkterne, for de ve-stimulerende hormoner.

Efter fødslen

Efter fødslen er det ofte en meget positiv oplevelse for moderen at få zoneterapi. Man er træt efter fødslen, savner sin ”gamle” krop og får for lidt søvn. Med zoneterapi får man energien tilbage. Det kan også være med til at fixe nogle af de små skavanker man kan få af at have født, at sidde og amme i en del timer eller at løfte rundt på babyen hele dagen. Zoneterapi og massage kan være med at til få helt styr på kroppen igen og få den i fuldstændig balance så du kan få overskud til at være den bedste mor.

Det kan også være en stor hjælp når den lille er kommet til verden. Der kan være opstarts problemer med mave og tarme. Det kan også være med til at give babyen en bedre ro og være med til at skabe en mere stabil søvn.

Igangsætning af fødsel