Hormonubalance/ PMS/ overgangsalderen

Hormonubalance/ PMS

Klimateriet ( overgangalderen) kan være undervejs i lang tid. Blødning kan enten blive meget svag-ere eller meget kraftigere. Svedeturene kommer i stimer og altid ubelejligt.
Nattesøvnen forstyrres , ja rent faktisk oplever du at din livskvalitet er blevet voldsomt forringet under overgangsalderen på grund af hedeture?

Er du i tvivl om du skal sige ja til din læges tilbud om medicinsk hormonbehandling?

Eller måske har du allerede taget en beslutning om at fravælge hormonpræparater og overvejer i stedet alternativ behandling af hedeture?

Alternativ behandling af hedeture

Mange kvinder er i tvivl, om de skal sige ja til lægens tilbud om medicinsk hormonbehandling, eller om de skal finde andre veje for at komme af med de ubehagelige gener. En mulighederne er alternativ behandling af hedeture. Der findes mange gode bud, og måske skal du prøve dig lidt frem, før du finder den behandling, som virker bedst for dig

Når kønshormonet er ved at blive mindre, sker der forandringer i kroppen. Det mest omtalte er hede-ture. Som altid i livet er disse hedeture ikke ligeligt fordelt. Nogle mærker dem kun ganske svagt, andre er nødt til at skifte bluse, og kommer anfaldet om natten, må man op og skifte både nattøj og sengetøj. Det kan også gå ud over slimhinderne i skeden, de tørrer ind, og dette kan give anledning til hyppig infektion i skeden, blæren og underlivet.

 

Jeg har rigtig gode erfaringer med at kombinere zoneterapi / Auriculoterapi , det ligger hurtig låg på, selvfølgelig forskelligt hvor lang tid, og hvor mange behandlinger der skal til , men et fantastisk redskab til at skabe balance.

Jeg kan vejlede dig med hensyn til vitaminer, mineraler, øvrige kosttilskud og naturlægemidler. En behandler vil tage udgangspunkt i din situation og give dig en behandling, der passer netop til dig. Samtidig vil du kunne blive vejledt i, hvilke forholdsregler du skal tage, når du indtager kosttilskud. Det kan for eksempel have stor betydning, hvilke kosttilskud du spiser samtidig, og om du får andet traditionelt medicin.