Kolik

Kolik

Mor og barn

 

Jeg er simpelthed så beæret over at have det privilegie at min klinik er så besøgt med de lækreste små nyfødte som bøvler med :
– kolik
– mavekneb
– forstoppelse
– søvnproblemer….eller måske bare uro generelt
Jeg har et godt ry i byen , og har lige tarvet på dem, der falder hurtig den dejligste ro på barnet , og moren/ familien også 😉 de tager så godt imod Zoneterapien , nyder det faktisk,  og vi kan sammen få en go dialog om extra ting der kan suppleres med 👶🏻 Tjek Instagram/ Facebook og se de skønne billeder 😍🌸
Ja selv det at følge dem fra den kommer her med barnløshed ….bliver  gravid ……går her under graviditet ( afhjælpning af gener ) og så stå de lige pludselig i døren , med den skønneste lille ny ❤️ det er så fantastisk 🙌😊
Jeg har også valgt at komme ud til de små, hvis det hele bliver for stresset, så de bliver i deres vante omgivelser , så mor ikk skal stresse ud af døren, for det er en hård tid så længe generne står på .                                                                                                           Men i min klink er der også den dejligste ro / sjæl og masser af hjerterum ❤️
Zoneterapi styrker første og fremmest immunforsvaret, skaber ro og velvære.
Det er en nænsom behandlingsform , hvor jeg blide tryk under fødderne stimulere blødcirkulationen, så processen i ubalancen fremskyndes.

Effekten af behandlingen

Nogle arvinger marathonsover tre, fire timer efter en behandling – eller mere. Andre bliver mere pylrede og urolige det første døgns tid. Enkelte får nogle kraftige reaktioner, mens andre får mere energi. De fleste forældre beretter om træthed og dybere søvn i tiden lige efter en behandling.

Andre reaktioner der kan forekomme er øget tarmfunktion og ændring i afføringens konsistens og farve. Flere får for eksempel grøn afføring. Min erfaring er overordnet at barnet får det bedre og som oftest bliver problemet kvit efter få behandlinger.

Hvor længe varer behandlingen? En behandling varer 20-30 minutter inklusiv mine spørgsmål til jer. Første gang varer typisk lidt længere tid, cirka 45 minutter.

Glæder mig allerede ❤️