Nedsat immunforsvar

Nedsat immunforsvar

 

Menneskets forsvar overfor bakterier og virusangreb er i dag svækket på grund af forurening af både omgivelser og fødevarer. Også større indtagelse af forskellige mediciner, som f.eks, penicillin og smertemedicin, bærer ansvar for vores dårlige modstandsdygtighed. Stress er også en belastnings-faktor, der ødelægger vores modstandskraft. Sidst skal nævnes, at immunforsvaret svækkes med alderen.

 

Når immunforsvaret ikke fungerer, nedsættes menneskets modstandsdygtighed over for virus, bakte-rier og svampeangreb. Et svækket immunforsvar kan fejlregistrere kroppens egne celler og derefter angribe menneskets egen organisme, hvilket f.eks kan give forskellige former for eksemer, allergier og bindevævslidelser. Er immunforsvaret træt, kan der desuden være situationer, hvor den ikke længere registrerer fremmede stoffer i kroppen, hvilket kan føre til betændelsestilstande af enhver art.

 

Zoneterapi er en naturlig måde at genoprette kroppens balance ved at udnytte kroppens egne ressourcer til helbredelse. Zoneterapi stimulerer immunforsvaret, styrker blodcirkulationen og udrenser affaldsstoffer. Derved forebygges sygdom, og stress imødegås som regel med fornyet energi til følge. Gennem behandlingen påvirkes hele kroppen til at søge efter optimal balance.