Barnløshed

Barnløshed

 

Har du svært ved at opnå graviditet så kan jeg med min fertilitetsbehandling, som er akupunktur og zoneterapi og Auriculoterapi  hjælpe dig med at optimere din chance for graviditet  Jeg har fokus på dig som det hele mennesker og hjælper dig med at optimere din krop, så de ubalancer der kan være en hindring kommer i balance så du får de bedste mulighed for at blive gravid uden eller i samspil med medicinsk behandling.

Barnløshed er hårdt og kan være en stor stress faktor. Men der er håb, alternativ behandling har hjulpet mange kvinder til graviditet, også i forbindelse med insemination eller ægtransplantation er det er god ide at supplere med alternativ . Årsagen til ufrivillig barnløshed handler ikke kun om hormoner, men balance i kroppen, psyken og sindet .

Den stressfaktor det giver i kroppen over at det ikke lykkedes , oplever jeg er en af det største blokeringer med hensyn til ufrivillig barnløshed, din undebevist har heletiden focus på graviditet, kroppen bliver urolig der kan opstå frustrationer , det går ud over søvnen manglende søvn, og den ro/ balance kroppen skal have er bare så vigtig når tingene skal lykkes.

Og det at De mange affaldsstoffer, som gennem årene aflejres i kroppen, svækker organer og hæmmer de naturlige processer i kroppen med det resultat, at der opstår forskellige lidelser, en gammel slimhinde i livmoderen som forlængst burde være frastødt , løsner sig og erstattes af en frisk slimhinde , derved mere attraktiv for et befrugtet æg at fæstne sig til

– Der kan være årsager til at du ikke bliver gravid

– PCO : hormonel forstyrrelse, Polycystisk betyder mange blærer på ovarierne

– Endometriose : har man livmoderslimhinde (endometrium) på forkert sted.

– en krop der har været påvirket af kunstige hormoner i mange år

– stress :

Ufrivillig barnløshed giver kronisk stress og et konstant følselsmæssigt 

Ufrivillig barnløshed rammer ca. hvert 5. par og hvert 10. par har brug for hjælp til at blive gravid. Det at sidde med det største ønske om at blive forældre , og ikke have kontrol , fanget i en så svær en situation. Mange gange oplever jeg at det at sætte alle sejl ind , go dialog og behandlinger, skaber roen til at få kroppen gjort modtagelig.

 

Ja, det er temmelig mange som sidder med samme problem som dig og er bekymret og ulykkelige. Netop fordi deres største ønske er at blive forældre. Mange kender til følelsen af at være fanget i sit liv, hvor de har mistet kontrollen, til det de ønsker mest i hele verden nemlig at opnå graviditet.

Forskning viser at kvinder som kæmper flere år med at opnå graviditet, øger stress niveau , og der er det vigtigt at bruge alle de værktøjer som er nødvendige for at skabe ro i kroppen, følelsesmæssig bliver man fanget, det ligger dybt i underbevidstheden om menstruation tigger ind , eller om graviditeten er der denne gang .

Og igen kan det være simple ting som , udrensning af kroppen, affaldsstoffer, der svækker organerne og hæmmer de naturlige processer i kroppen i nogle tilfælde en  gammel slimhinde i livmoderen, som måske for længst burde være frastødt, løsner sig som følge af behandlingen og bliver erstattet af en ny slimhinde, som er mere attraktiv for et befrugtet æg at fæstne sig til.Men det er ikke givet, at det er sådan  hver gang.

Problemet kan også være andre steder. Hvis der f.eks. er ømhed ved reflekszonerne til fordøjelses-systemet, kan det være forstoppelse, der er problemet. En fyldt tarm, der konstant trykker på underlivet, hæmmer blodgennemstrømningen og forhindrer dermed underlivet i at fungere som det skal. Forstoppelsen behandles, underlivet fungerer bedre, og måske ad den vej kan det hjælpe den barnløse.

Jeg anbefaler i nogle tilfælde at både manden og kvinden lader sig behandle. Da det sjældent handler om kvinden alene. Kosttilskud , vitaminer og mineraler som tilskud tilpasset den enkelte person.

Ring så vi kan få en go snak, hvad der passer lige netop til jer ❤️

barnløshed