Zoneterapi

Find den naturlige balance med zoneterapi

Vi mennesker er en sammensat organisme, hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalancer. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed.

Zoneterapi kan gå ind og og hjælpe til at genoprette balancen.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over menneske kroppen. Kroppen har en zone på fødderne, en såkaldt reflekszone.

Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det sammen med at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.

Ved at behandle de ømme zoner med specielle trykkombinationer, øges blodtilførlslen til organer og muskler. Affaldsstoffer frigøres til blodet og lymfen hvor de udskilles via vores udskillelses organer (nyrer, lunger, lever, mave/tarm) slimhinder og huden.

Organer og musklers funktion optimeres, og derved genoprettes kroppens balance.

Der er 7.200 nerveender i hver fod, som har en udstrakt forbindelse med alle områder af kroppen gennem rygmarven og hjernen.

Måske er dette netop forklaring på hvorfor vi føler os så godt tilpas når vi får zoneterapi.

Zoneterapi hos livszone

Reaktioner :

Der kan være forskellige reaktioner på behandlinger, der hver især hænger sammen med en bedre balance og almen tilstand.

– Velbehag

– Afslappethed

– Øget vandladning, og ildelugtene urin

– Øget tarmfunktion

– Ændring af afføringsmønster

– Udskillelse af sekret gennem næse og svælg

– Humør svingninger

– Gamle skavanker, som ikke tidligere er blevet kureret kan blusse op.

Disse reaktioner skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et tegn på at behandlingerne giver resultat, og at bedring er på vej.

 

TAVSHEDSPLIGT

Zoneterapeuten har tavshedspligt ,og der sker ingen registrering med cpr-nummer. Af hensyn til behandlingen føres der en journal, som klienten er velkommen til at læse.