Skyggearbejde

HVAD ER SKYGGEARBEJDE ? 

 

Skyggearbejde handler kort og godt om at lære at elske og accepter dig selv 100%, som den du er – på godt og ondt – og derved opnå en dybere forståelse og accept af andre( partner, kolleger, børn, veninder, familiemedlemmer og offentlig personer) i dit liv, på trods af de sider som trikker dig. 

Skyggearbejde er intensivt, dybt personligt arbejde, som rydder op i din fortid, frigiver energi og efterlader dig med en viden om og en dyb følelse af, at du er god nok – præcis som den du er ❤️  det at arbejde ned skyggeteori kan ændre dit liv kolossalt i en positiv retning, det at forstå hvorfor vi mennesker, gør som vi gør, blive beder til at konflikt håndterer, lære at sætte grænser, gennemgå og forstå kriser, ture udleve drømme, forstå hvad der blokere og hvad der skal til for at få mere at det du gerne vil have, er meget af det der kan belyses i skygge arbejde . 

Når du bliver opmærksom på dine skygger, kan du konstruktivt arbejde med disse skyggesider og lære at anerkende og acceptere de sider af dig selv, som du har gemt væk, fornægtet og undertrykt. Derved kan du lære at forstå at alt det, du enten foragter eller forguder i andre. Disse er alle uintegrerede aspekter af dig selv (skyggesider) og du får du din frihed og autenticitet igen.

Det er ben hårdt arbejde, det gør ondt , og tiltider et ensomt sted af være i processen, men du får ryddet op og ud – og det er selvkærlighed på højeste plan ❤️ 

DET VI IKKE KAN ACCEPETERE I OS SELV, KAN VI IKKE ACCEPTER HOS ANDRE.

LIVET ER ET SPEJL, ET SPEJL DER AFSLØRE SANDHEDEN OM DIG.

DET DU IKKE VIL VÆRE, VIL IKKE LADE DIG VÆRE.

HVOR DER ER EN REAKTION, ER DER EN PROJEKTION.

GRADEN AF KRAFT !!! ER AFGØRENDE FOR, OM DET ER EN PROJEKTION.

FØLELSER ER EN GPS, DER VISER, HVORDAN DU HAR DET MED SKYGGER . SKYGGER ER EGENSKABER, DER ER LIVSNØDVENDIG AT EJE, FOR AT SKABE BALANCE I DIT LIV ❤️